First Saturday -tapahtuma Helsingissä lauantaina 2.6.2018

First Saturday on virallinen Ingress-tapahtuma, jossa idea on tutustua muihin pelaajiin, mahdollisesti levelöityä ja kilpailla siitä, kuka saa eniten ap:ta kahden tunnin aikana.  Mukaan toivotaan erityisesti uusia pelaajia, sillä tapahtuma on mainio paikka saada apua ja oppia peliin vanhemmilta pelaajilta sekä levelöityä vähällä vaivalla.

Tapahtuma alkaa klo 12 Stone’s Gastro Pubissa, Helsingissä (Keskuskatu 4). Alkuun tutustutaan, rekisteröidään ap:t ja levelit ohjeiden mukaan. Tapana on ollut myös lounastaa, jotta jaksaa sitten pelata kovempaa. Itse kilpailuosuus on klo 14 – 16.

Lue lisää tapahtuman omalta sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

First Saturday -tapahtumia järjestetään kuukauden ensimmäisenä lauantaina eri puolella Suomea. Pelaajien ansaitsemat ap:t ja levelit pisteytetään Nianticin laatiman kaavan mukaisesti. Voittajafactionin eniten pisteitä kerännyt pelaaja saa kuukaudeksi haltuunsa Helsinki Faction -kiertopalkinnon.